Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

Το φεστιβάλ της άμμου

Το eyelands και οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες σας προσκαλούν στην πρώτη συνάντηση ποιητών και συγγραφέων, το διήμερο 24-25 Ιουλίου στη Γαύδο. 
**
Αυτή είναι η πρότασή μας για το καλοκαίρι! Στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, στο μαγικό νησί της Γαύδου, άλλη μια αφορμή να ασχοληθούμε με αυτό που αγαπάμε, παίζοντας στην άμμο!
Δηλώστε συμμετοχή στο πρώτο αυτοσχέδιο λογοτεχνικό φεστιβάλ γραφής στην Κρήτη, το καλοκαίρι του 2015.
Αν είστε ποιητής, αν γράφετε διηγήματα, αν έχετε εκδώσει ή απλώς σχεδιάσει το πρώτο σας μυθιστόρημα, αν γράφετε αλλά ποτέ δεν έχετε μιλήσει γι’ αυτή σας την παράξενη συνήθεια, την πρώτη λογοτεχνική συνάντηση με τίτλο «φεστιβάλ της άμμου», δηλώστε συμμετοχή γράψτε ένα κείμενο και ελάτε στη Γαύδο τον Ιούλιο του 2015.
Εννοείται ότι μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ ως ακροατής. Σημειώστε την ημερομηνία και ελάτε στη Γαύδο!
Ελάτε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για την περιπέτεια της γραφής, να συμμετάσχετε σε ένα αυτοσχέδιο αλληλοδιδακτικό εργαστήρι συγγραφής διηγήματος πάνω στην άμμο, να μιλήσουμε για τα βιβλία και τους συγγραφείς που αγαπάμε και να φτιάξουμε μαζί το πρώτο αυτοσχέδιο λογοτεχνικό φεστιβάλ.

Η συνάντηση θα γίνει στην παραλία του Άη Γιάννη, στην πιο όμορφη παραλία της Γαύδου και δεν θα σας κοστίσει απολύτως τίποτε πέρα από τα εισιτήρια του ταξιδιού σας εκεί και την διατροφή σας βέβαια, αρκεί να… αντέχετε τη διαμονή σε σκηνές στην άμμο.

Η ιστοσελίδα eyelands και οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες σε συνεργασία με τη U-horn multimedia διοργανώνουν το πρώτο αυτοσχέδιο φεστιβάλ γραφής χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.
Στείλτε τη συμμετοχή σας στα μέιλ του eyelands και των εκδόσεων Παράξενες Μέρες.
info@eyelands.gr
ή
info@paraxenesmeres.gr

Περισσότερα δείτε εδω:
https://sandfestival.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου