Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Τι είναι το eyelands

Το eyelands είναι μια ιστοσελίδα για την τέχνη και τη ζωή στην πόλη. 

Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα που ασχολούνται εδώ και χρόνια, ο καθένας στον τομέα του, με τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο, το βιβλίο, τη μουσική, αλλά μαζί μας ταξιδεύουν νέοι άνθρωποι που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο γράψιμο. Δεν έχουμε ανάμεσά μας «ειδικούς» με την απόλυτη γνώση και τα παρόμοια. Μιλάμε απλά και λέμε αυτό που νιώθουμε και αυτό που πιστεύουμε κάθε φορά. Δεν έχουμε ανάμεσά μας «κριτικούς». Μερικούς κρητικούς μόνο.-
Αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη για την τέχνη της ζωής και η απέχθειά μας σε οποιοδήποτε σύστημα προώθησης καλλιτεχνικών προϊόντων με στόχο το κέρδος. Δεν ανήκουμε σε καμία επιχείρηση, συγκρότημα, καλλιτεχνικό κύκλωμα, και δεν προωθούμε με τα γραπτά μας καμία γκρίζα ή μαύρη ή ροζ διαφήμιση.
-

Το eyelands δεν προσφέρει πληροφορίες και οδηγίες κατανάλωσης της τέχνης,  προσφέρει την άποψη του καθενός από εμάς ξεχωριστά – που φυσικά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι εκφράζει τις απόψεις και των άλλων.  Είναι μια ζωντανή σελίδα που προσφέρει τη δική της αλήθεια για την τέχνη, τη ζωή και την τέχνη της ζωής.
--
eyelands - διεύθυνση αλληλογραφίας: Παπαμιχελάκη 25, 74100, Ρέθυμνο, Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου